Afgelopen zomer had ik de kans om samen te werken met Groomers Europe, hét vakblad voor professionele vachtverzorgers. In het zomernummer van Groomers kreeg ik de kans om het verhaal van Judith Lissenberg tot leven te brengen met mijn illustraties. Het was een uitdaging om de sfeer en spanning van “Strada di Montagna” te vertalen naar beelden, maar het resultaat mocht er zijn, en ik ben trots dat mijn illustraties hebben kunnen bijdragen aan dit bijzondere verhaal.

Zomernummer van Groomers

Het zomernummer van Groomers was dit jaar extra speciaal. Naast de vaste rubrieken en artikelen, bevatte het blad een exclusief verhaal van de bekende kynoloog en schrijver Judith Lissenberg. Judith staat bekend om haar informatieve boeken, creatieve hondentrainingsmethoden en prachtige verhalen. Voor deze editie waagde ze zich aan een spannend zomerverhaal getiteld “Strada di Montagna”. Het verhaal volgt een meisje dat naar Italië reist om daar honden te trimmen, maar al snel loopt alles net even anders dan gepland.

Illustraties

Ik had de eer om de illustraties bij dit verhaal te maken. Het was een uitdaging om de sfeer die Judith in haar hoofd had bij dit verhaal voor haar te vertalen naar beeld. In het vakblad werd deze samenwerking ook uitgelicht. De redactie van Groomers was enthousiast en noemde mijn illustraties een echte aanvulling op het spannende verhaal van Judith. Ik voelde me vereerd toen Judith zelf de samenwerking als “SUPER” omschreef.

Voor abonnees

Het zomernummer van Groomers 2023 ligt inmiddels bij de abonnees op de mat. Voor wie geen abonnement heeft, maar toch benieuwd is naar het verhaal en mijn illustraties, is het blad ook los te bestellen via deze link op de website van Groomers Europe. Naast het spannende verhaal van Judith en mijn illustraties, vind je in dit nummer natuurlijk nog veel meer interessante artikelen en tips voor de professionele vachtverzorger.

Wil je het zomernummer van Groomers Europe zelf in handen krijgen? Bestel dan snel een exemplaar via deze link.

Je kan misschien ook genieten van: