Afgelopen weekend was een bijzonder moment voor mij als kunstenaar. Ik had de kans om mijn werk te exposeren op een unieke locatie: de vintage kledingwinkel Evy’s. Het was een geweldige dag vol creativiteit, mode, en gezelligheid!

Een Unieke Locatie

Evy’s is een van die verborgen pareltjes in de binnenstad van Den Haag, een winkel vol met zorgvuldig geselecteerde vintage merkkledingstukken die elk hun eigen verhaal vertellen. De eigenaresse, Paulien, ken ik al heel lang via de hondenschool. Ik heb namelijk haar ooit lesgegeven toen ze daar kwam met haar pup. Het klikte altijd erg goed tussen ons en ik ben sinds die cursus vaste klant bij haar in de winkel. Toen ik een ruimte zocht voor mijn expositie bood zij haar winkel aan en dat leek mij hartstikke leuk! Een bijzondere mix van kunst en mode.

Tussen de Kledingrekken

Mijn tekeningen hingen verspreid door de winkel, tussen de kledingrekken en accessoires. Het voelde geweldig om mijn werk op deze manier te presenteren. Bezoekers konden niet alleen genieten van de kunst, maar ook meteen een kijkje nemen in Paulien haar prachtige winkel, onder het genot van een hapje en een drankje.

Een Warme Welkom

Iedereen was welkom voor een hapje en een drankje. We hadden een tafel vol met lekkernijen. De sfeer was hartstikke gezellig, en het was heerlijk om te zien hoe kunst mensen bij elkaar bracht. Familie, vrienden en klanten uit de winkel kwamen allemaal een kijkje nemen.

Een Succesvolle Dag

De expositie was een groot succes. Ik kreeg heel veel positieve reacties op mijn tekeningen. Ik wil graag iedereen bedanken die langs is gekomen en deze dag zo bijzonder heeft gemaakt.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar Paulien van Evy’s Vintage voor het bieden van deze prachtige locatie en de steun bij het organiseren van de expositie. Het was een dag om nooit te vergeten, en ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer van dit soort evenementen te organiseren.

Tot de volgende keer!


Heb jij mijn expositie bij Evy’s gemist? Geen zorgen! Blijf mijn blog volgen voor updates over toekomstige evenementen en tentoonstellingen. Wie weet zie ik je binnenkort bij een van mijn volgende exposities!

Je kan misschien ook genieten van: